Най-хубавите иновации са онези, които най-малко сме очаквали, и които

...
Най-хубавите иновации са онези, които най-малко сме очаквали, и които
Коментари Харесай

Как да вакуумираме храни със смартфона си

Най-хубавите нововъведения са тези, които минимум сме очаквали, и които по ефикасен метод вземат решение действителни проблеми.

SealVax е джаджа, която идеално се вписва в този профил и трансформира съвсем всеки смарт телефон в апарат, който нормално не бихме асоциирали с мобилното си устройство.

Тя съставлява дребен адаптор, сходен на тези за зареждане, който разполага с помпа за вакуумиране на храна, като за задачата употребява батерията на телефона и не се нуждае от в допълнение зареждане.
 Снимка 518209

Достатъчно дребна е, с цел да я носим на всички места с нас, като в това число има и карабинер за прикачване към връзка с ключове.

Съвместима е с Lightning и Type-C портове, което значи, че няма да можем да я употребяваме в тандем с по-старите телефони с Android, които разчитат на Micro USB.

В комплекта са включени няколко торбички, направени от специфична рециклирана пластмаса, a съставът им е подобен, че след към три до пет години стартират да се разлагат.
 Снимка 518210

В крайник със " зелените " трендове торбичките са пригодени за многократна приложимост, могат да бъдат замразявани или затопляни до 80 градуса по Целзий, и няма да се повредят в миялната машина.

Освен да вакуумира, SealVax може и да изсмуква течности посредством особено приспособление, като целият развой се случва в границите на единствено 15 секунди и коства към един % от батерията на телефона.

SealVax все още съумява да събере три пъти повече от в началото нужните средства за основаването й в акция в, а цената на комплекта стартира от едвам 24 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР