Най-хубавата вест ли очаква журналистката след раздялата с На кафе Деси

...
Най-хубавата вест ли очаква журналистката след раздялата с На кафе
Деси
Коментари Харесай

Фурор след На кафе: Бивша водеща на Гала бременна от богат...

Най-хубавата новина ли чака журналистката след раздялата с " На кафе "

Деси Цонева сподели едър стомах и усъмни почитателите си в обществените мрежи, че е бременна за трети път. Журналистката, която е запалена кулинарка, показваше по какъв начин готви следващата си гозба, а под халата й се очерта голям стомах, написа " Уикенд ".

„ Явно и тя е от известните майки, които до последно крият, че ще дарят живот. Иначе не мога да си обясня за какво не споделя “ – разясниха почитатели на брюнетката.

През лятото още веднъж имаше клюки, че дъщерята на починалия Димитър Цонев ще става майка за трети път, само че тя изрично отхвърли. „ Само минавам да кажа, че не съм бременна, не хапвам нездравословни храни и поркам умерено ”, с което изцяло тушира слуховете, че чака трети правоприемник. Деси обаче не разясни дали възнамерява да има второ дете от актуалната си половинка – Явор Стефанов, с който продължава да е все по този начин щастлива.



Двамата са дружно от 5 години, а от 3 са семейство. Цонева има щерка от Явор – Бианка-Димана, която преди дни стана на 3 годинки. Деси има и наследник от някогашния си мъж Янчо Таков-младши, който носи името на баща си и дядо си по бащина линия. Явор Стефанов пък има две огромни дъщери от някогашната си половинка, с които Цонева нееднократно е показвала, че е в отлични връзки.

Преди време някогашната кореспондентка от „ На кафе “ показа, че с Явор се влюбват след гибелта на татко й Митко Цонев, по време на отмора в Гърция, като попадат в обща другарска компания. Новата обич станала причина Деси да се пребори с депресията, в която е била изпаднала след загубата.

„ Разликата ни е 19 години – колкото е един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата орис! Как да нямам доверие, откакто нито един път не сме се скарали съществено, откакто връзките ни са толкоз вдъхновяващи и даже жестоки подмолни интриги не съумяха да всеят разкол посред ни? Явор е индивидът, който е съдбоносен за мен ”, уверена е Деси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР