Най-горещите световни хитове ще представят финалистите в „Гласът на България“

...
Най-горещите световни хитове ще представят финалистите в „Гласът на България“
Коментари Харесай

Най-оспорваният финал на живо в Гласът на България тази неделя - slava.bg

Най-горещите международни шлагери ще показват финалистите в „ Гласът на България “ на огромния концерт онлайн в неделя вечер. 8-те гении от тимовете на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев ще влязат в последна борба за гласовете на феновете, които ще дефинират носителя на купата „ Глас на България “ и премията от 50 000 лв..

В грандиозния заключителен концерт онлайн ще прозвучат шлагери на Justin Timberlake, „ The weeknd “, Billie Eilish, Michael Jackson, „ Destiny’s Child “, както и неповторим кавър на поп-фолк шлагер на Галена. Финалът на 14 юни се обрисува като най-оспорван в историята на шоуто у нас, заради по-високия брой кандидати и извънредно околните резултати от зрителското гласоподаване по време на първия концерт онлайн предходната неделя.

Камелия ще се бори за първата си победа в най-гледаното музикално риалити с гласовете на Керана и Кристина Дончева, като залогът за 19-годишната певица от Бургас е по-висок от този на останалите кандидати. Ако се пребори за мечтаната победа, Кристина ще получи и обещаното от приятеля й предложение за брак.

Михаела Филева ще опита да извърши заканата си тази година треньорът-победител в шоуто да бъде жена, като разчита на вокалното майсторство и театралното наличие на Елена Сиракова и Илин Папазян. Миналогодишният отличник измежду треньорите Графа залага на младите очаквания Йоана Сашова и върнатия от феновете след онлайн гласоподаване Александър Георгиев. Най-опитният тандем на финала ще бъде в тима на двукратния притежател на купата Иван Лечев – съучениците Георги Шопов и Пламен Бонев.

Големият концерт онлайн в неделя вечер ще стартира в 20.00 часа с самостоятелни осъществявания на всеки от 8-те финалисти, по време на които феновете ще гласоподават за своя любимец. След края на първото показване на участниците, линиите за гласоподаване ще бъдат затворени. На този стадий вотът ще дефинира четиримата реализатори, които имат най-висока зрителска поддръжка. Те ще се изправят във финалната борба за купата „ глас на България “, в която всеки треньор ще влезе с по един участник.

Линиите за гласоподаване ще бъдат наново отворени за оценяване на финалните осъществявания и почитателите ще имат право да изпратят нови до 40 смс-a за всеки участник. Цената на един смс е 1,20 лева с Данък добавена стойност за всички оператори в страната. Гласуването ще се прави единствено от територията на България.

Концертът в неделя вечер ще се излъчва онлайн и на уеб страницата на предаването glasat.btv.bg посредством 360-градусова камера, която ще даде опция на онлайн феновете виртуално да усетят страстта от сцената на „ Гласът на България “.

Освен спечелилия в тазгодишния сезон на предаването, феновете ще дефинират и полуфиналиста над 25-годишна възраст, който ще получи неповторимия късмет да запише лично парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „ The Chainsmokers “. Гласуването продължава до 20.00 часа на 14 юни на уеб страницата на предаването, а името на късметлията ще бъде оповестено при започване на огромния край на 14 юни, от 20.00 часа, по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР