Най-горещите денс хитове ще звучат всяка сряда в Megami Club

...
Най-горещите денс хитове ще звучат всяка сряда в Megami Club
Коментари Харесай

Megami Club – Hotel Marinela стартира серията партита MEGAMI MASH-UP с Reggaeton, Hip-hop, R&B и House хитове

Най-горещите денс шлагери ще звучат всяка сряда в Megami Club – Hotel Marinela със старта на серията празненства MEGAMI MASH-UP. Първото от тях е на 29 ноември (сряда), като специфичен посетител ще бъде румънската суперзвезда INNA.

Със старта на празненства MEGAMI MASH-UP Megami Club – Hotel Marinela за следващ път потвърждава, че не се опасява от провокации и опасности. Всяка сряда ще чакаме почитателите на положителната денс музика - Reggaeton, Hip-hop, R&B и House, а на сцената на клуба ще се качат най-популярните български и международни реализатори.

Първият ни посетител реализатор е румънката INNA. Тя е родена през 1986 година като Елена Александра Апостолеану. След учебно заведение записва политически науки в Ovidius University, само че прекъсва, с цел да преследва фантазията си да стане певица. Още първият й сингъл Hot (2008) става шлагер в целия свят и даже оглавява американската ранглиста за денс музика Billboard Hot Dance Airplay. Две години по-късно парчето на INNA “Sun Is Up” също става международен шлагер.

Досега румънката е издала четири албума, продадени в многомилионни тиражи по целия свят. Тя е получила десетки номинации и награди, сред които Balkan Music Award, European Border Breakers Award, MTV Europe Music Award и Romanian Music Award.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР