Най-горещата руска плувкиня Юлия Ефимова крие прелестите си с... ананаси.

...
Най-горещата руска плувкиня Юлия Ефимова крие прелестите си с... ананаси.
Коментари Харесай

Гореща плувкиня остана топлес на плажа в Малибу

Най-горещата съветска плувкиня Юлия Ефимова крие прелестите си с... ананаси. Красавицата сподели серия от суперсекси фотоси от плажа в Малибу, където се забавлява с приятелки. 27-годишната красавица смъкна горнището на банския и едвам покри сочните си гърди с два огромни ананаса. Снимките провокираха възторг в обществените мрежи, където плувкинята има стотици хиляди почитатели. Вижте тази обява в Instagram.
Всем добра

Публикация, споделена от Yuliya Efimova (@pryanya93) на Май 27, 2019 в 11:07 PDT

Ефимова е без гадже в Калифорния, само че това не й пречи да се забавлява повече от добре с нейните приятелки. Олимпийската медалистка от много време не е показвала мъж до себе си. Юлия имаше няколко несполучливи връзки и очевидно е предпочела на този стадий да не мисли за обич. Тя има горчив опит със собствен сътрудник плувец, който я заряза в навечерието на старта и на европейското състезание преди няколко години. Вместо да се провали обаче, тя усъвършенства международния връх на 50 метра, и то с... махмурлук. При това се е напила единствено с една бира. Вижте тази обява в Instagram.
#calilifestyle #pineapplelove

Публикация, споделена от Yuliya Efimova (@pryanya93) на Май 28, 2019 в 9:13 PDT

" Бях сама в стая и нямаше с кого да споделя тъгата си - споделя Юлия. - Не го разбрах за какво избра този ден. Можеше да изчака. Две години бяхме дружно. Мисля, че ревнуваше. Въртях се в леглото до 4 сутринта. По надпревари не пия, само че си споделих, че няма различен метод. Отворих минибара - няма вино или шампанско, които боготворя. Само бира. Изпих една и се отрязах. След половин час се разсъниха, беше ми неприятно, само че някак си се оправих. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР