Най-голямото в света търговско изложение за храни и напитки започна

...
Най-голямото в света търговско изложение за храни и напитки започна
Коментари Харесай

Новата мода в храната: Камилско мляко с женшен и веганска риба тон

Най-голямото в света комерсиално ревю за храни и питиета стартира през днешния ден в немския град Кьолн със 7400 участници от 107 страни, представящи хиляди нови артикули, съобщи ДПА.
 
Овесени бисквити с водорасли, нудъли на жълъдова основа, камилско мляко с женшен и чипс с усет на мента са измежду новостите на ревюто " Ануга ", което ще продължи до 11 октомври.
 
Експерти от бранша показват, че продуктите на протеинова основа , без значение дали вегетариански, вегански или месни, са бързо възходящ сегмент и са измежду " звездите " на панаира .
 
Много от новите артикули са от категорията " без- " . В наличието им няма глутен, захар или лактоза . Все по-популярни са и " суперхраните " като семена от чия, джинджифил, зелен чай или екстракти от екзотични растения , показват уредниците.
 
Моркови и цвекло за скара са някои от храните, които дебютират на ревюто в Кьолн , наред с реплика на риба звук за вегани и уиски-корнишони. Сред предложенията са също снакс от щурци, както и питиета от брезов сок.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР