Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за централна и източна

...
Най-голямото търговско изложение на игралната индустрия за централна и източна
Коментари Харесай

Най-голямото изложение на игралната индустрия у нас вече на 15 години

Най-голямото комерсиално ревю на игралната промишленост за централна и източна Европа -, което се организира в София, тази година отбелязва 15-годишното си издание. Събитието ще се организира на 27-и и 28-и ноември в Интер Експо Център, София, като към този момент десетки компании от Европа, Съединени американски щати, Азия са декларирали присъединяване.

В деня преди старта на ревюто ще бъдат раздадени обичайните награди BEGE Awards. Бляскавата гала ще се организира на 26-и ноември 2024 година в изискана конюнктура с присъединяване на представители от целия бранш. Наградите се връчват на персони и компании със забележителен принос към игралната и развлекателната промишленост.
 Снимка 657001
Източник:

По време на самото ревю ще се организира и Източноевропейската конференция на игралната промишленост - EEGS, още веднъж в Интер Експо Център. Тя е желана платформа за специалисти, които имат опция да се срещнат с регулаторни промени, софтуерни разработки и най-новите трендове в бранша.

През 2023 година десетки изложители от три континента показаха най-новите си артикули.
 Снимка 657003
Източник:

" Радваме се, че стотици експерти и специалисти посетиха BEGE и упованията ни за тази година са да посрещнем още повече хора. За 15 години събитието се трансформира в едно от най-влиятелните изложби в Европа за бранша, като събира специалисти, експерти и компании от целия свят, обхващайки всички вертикали на онлайн и офлайн сегментите в промишлеността ", изясни Наталия Баевска - планов управител на ревюто.

BEGE дава опция за реализиране на бизнес контакти, показване на най-новите артикули от промишлеността, която сполучливо ползва последните софтуерни новости, в това число и изкуствения разсъдък.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР