Най-голямото международно туристическо изложение у нас Ваканция и СПА отваря

...
Най-голямото международно туристическо изложение у нас Ваканция и СПА отваря
Коментари Харесай

Започва туристическото изложение Ваканция и СПА

Най-голямото интернационално туристическо ревю у нас " Ваканция и СПА " отваря порти в Интер Експо център за 39-и път. През тази година то е два пъти по-голямо от миналогодишното ревю с съвсем 260 участници от 15 страни. В рамките на три дни среща ще си дадат национални и районни туристически организации, туроператорски организации, туристически дестинации, хотели и туристически центрове, атракции, винарски райони, събития и фестивали. Представят се и винарски райони, снабдители на технологии и хотелиерско съоръжение. За посетителите са готови пакети на специфични цени, томболи и дегустации. 

След две години на ограничавания, здравни ограничения, наставления и проби " Ваканция и СПА " ще събере още веднъж експертите в туризма и техните консуматори. Вихра Огнянова от компанията уредник на ревюто съобщи, че има доста мощен интерес от интернационалните участници.

" Над 30% са интернационалните участници. Обикновено в предходни години са били към 20-22%. Нови страни пристигнаха. За първи път взе участие Националният ръб по туризъм на Алжир. За първи път има компаниции от Литва, туроператори от Малдиви, от Мавриций, които споделиха, че имат интерес към България, тъй като българите са в топ 10 на туристите и в Мавриций, и в Малдиви. Перу, обичайно доста участници от Гърция, само че доста повече от Турция ".

В презентациите на фирмите виждаме, че залагат на екзотиката, екзотични дестинации, уточни Огнянова и добави: " Имаме компании от Дубай, Индия, Испания, Сърбия възвърне националното си присъединяване с огромен щанд, най-вече туристически организации, само че има и обособени компании ".

Големи български туроператори означават огромно наличие в изложбените зали с забавно показване и нови стратегии за пътешествениците, показва Вихра Огнянова.

В дискусионната стратегия на туристическата борса на напред във времето излиза казусът с фрагментите в бранша, на който две от организациите на туроператорите слагат акцент, като го преглеждат от разнообразни направления.

Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници слагат тематиката с приказното заглавие: " 1001 аргументи да работиш в туризма или по какъв начин да възстановим доверието в туристическия бранш като място за професионална реализация ". Целта на срещата е да се набележи пътната карта за решаването на проблемите, като се стартира с подобряването на имиджа на туристическия бранш като шеф, също и като бъдат взети поради положителните образци и практики на национално и фирмено равнище, показват от АБТТА.

Сдружението на туроператорите и туристическите сътрудници " Обединение Бъдеще за туризма " се включи в Националната стратегия " Бизнесът преподава " на Министерство на образованието и науката, която цели повишение качеството на преподаване. По време на полемиката в Интер Експо Център ще участват представители на професионални гимназии по хотелиерство и ресторантьорство, с цел да обсъдят провокациите пред дуалното образование, измененията в нормативната уредба, която се отнася до образователните стратегии, и подготовката на фрагменти. 

В първия ден от ревюто ще се организира деветата годишна среща на Националния ръб по туризъм и полемика за новите провокации пред туристическия бранш и решения посредством публично-частното партньорство.

Първият ден в Интер Експо Център е единствено за експертите, а останалите два дни са отворени за гости, които могат да намерят нови направления, оферти и артикули за своята почивка или пътешестване.

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР