Най-голямото изложение на пътностроителна техника в България настига световния форум

...
Най-голямото изложение на пътностроителна техника в България настига световния форум
Коментари Харесай

Най-голямото изложението на пътностроителна техника в България настига световния форум „Баума“

Най-голямото ревю на пътностроителна техника в България настига международния конгрес „ Баума “, който се организира в Мюнхен. Това съобщи Борислав Тодоров, ръководител на Асоциацията на търговците на едра строителна техника, на конференция в Международен панаир Пловдив.

Паркът за тежка машинизация е част от изложбата „ Стройтех 2019 “ в границите на Международния механически панаир и е единственият у нас, който показва всички огромни компании от сектора.

„ Баума “ се провежда през 3 години и демонстрира последно потомство нововъведения, а нашето ревю може да се съпостави с него, тъй като тук е най-новото в международен мащаб, разясни Борислав Тодоров.

На повърхност повече от 7000 кв. м са събрани експонати на водещи марки. Демонстрират се хитови модели багери, самосвали, уреди за срутване на сгради, машини за полагане на асфалт и изработка на канали, както и други машини колоси.

Сред изложителите са някои от най-големите производители на бетонови възли в Европа, на асфалтови смески, битум, дренаж за пътища. За първи път има машина за скрап, каквато рядко се демонстрира на изложби.
Атрактивен експонат е техниката за разтрошаване на скали при прокарването на пътища.

„ Представители на най-известните международни компании от бранша вземат участие в ЕСЕН 2019. Причина за това е и сполучливото европредседателство на България, което започва процеса за присъединение на Западните Балкани към Европейски Съюз.

Отвориха се благоприятни условия за създаване на нови инфраструктурни обекти и в района стартира строителен взрив “, разяснява доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив.

Специалистите могат да видят онлайн софтуерните и техническите нововъведения в демозоната. Очакваме гости от цяла Югоизточна Европа, тъй като сега ползата към този бранш е огромен, добави доктор Соколов.

Наред с машините колоси, на изложбата „ Стройтех 2019 “ участват и миниварианти. За първи път е показана японска марка, международен водач в региона на компактната техника.

В нейната гама от малогабаритни трактори има модели с друго приложение – за разчистване и обработка на сняг, пътища, улици, алеи, площадки, паркове, градини, тревни декоративни, спортни и комунални терени, изясняват от компанията вносител.

Освен тези новости, на ЕСЕН 2019 са показани съвременни технологии, артикули и услуги от региона на автомобилната промишленост, превоза, автосервизното съоръжение, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, електрониката, електротехниката, осведомителните и цифровите технологии, екологията, енергетиката, химията и водния бранш.

Експозициите на близо 600 компании от 34 страни, ситуирани в Международен панаир Пловдив, може да се видят до 28 септември.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР