Най-голямото изложение на детски стоки и услуги идва в Бургас

...
Най-голямото изложение на детски стоки и услуги идва в Бургас
Коментари Харесай

„Бебе Зона“ в Бурагас през септември

Най-голямото ревю на детски артикули и услуги идва в Бургас на 2 и 3 септември. Поводът е шестото следващо издание на профилираното комерсиално ревю „ Бебе Зона “, което ще бъде в Експозиционен цемнтър " Флора Бургас ".

На него бургазлии ще имат опцията да се срещнат с най-хубавите български производители и вносители в детски артикули и услуги. На щандовете на изложителите бъдещите и сегашни родители ще могат да намерят огромно многообразие от артикули и да създадат верния и осведомен избор за тях и тяхното дете. Всеки клиент на ревюто ще може да се възползва от преференциални цени при извършване на покупки.

И тази година уредниците са подготвили богата стратегия с доста изненади и томболи с предметни и парични награди. Единственото изискване да участвате в томболите е да се регистрирате на място.

Изложението ще бъде съпроводено от обстоен лекционен курс за родители, който ще започва на 2 септември от 10:00 часа. Лектори на курса ще бъдат водещи здравни експерти в региона на детското и майчино здраве от Бургас.

Освен това всеки от посетителите ще може да се възползва и от безвъзмезден обзор и консултация с офталмолог - очен скрининг и консултация за деца и възрастни ще правят медицинските експерти на Очна клиника " Д-р Хубанов " на своя щанд в зала №1 на Експозиционен център Флора. Пунктът за прегледи ще бъде на Ваше отворен на:

- 2 септември /събота/ от 10:00 до 18:00 часа

- 3 септември /неделя/ от 10:00 до 16:00 часа

Прегледите включват премерване на вътреочно налягане + авторефрактомия /замерване на диоптър/. Всички възрастни и деца, при които бъде открит проблем, ще бъдат ориентирани за спомагателни проучвания и лекуване.

А най-малките си гости „ Бебе Зона “ ще зарадва с уъркшоп с музикални принадлежности и мини концерт със специфичното присъединяване на Веси Бонева и Явор Велчев, който ще започва на 3 септември от 10:30 часа.

Още от първата си година „ Бебе Зона “ се наложи като ревю с задача да подкрепя родители в затруднено състояние, посредством акцията „ От мама за мама “, която ще има самостоятелен пункт на територията на ревюто. Инициативата е в партньорство с ЦОП Бургас и има за цел да подкрепи бургаски фамилии в неравностойно състояние. Всеки, който желае да се включи в акцията, може да го направи като подари артикули от първа нужда - памперси, шишета, биберони, облекла и други

Условия за дарените артикули:

- Да са подобаващи за деца от 0 до 5 годинки.

- Да са с ненарушена целокупност на опаковките и в период на валидност, в случай че се отнася за козметика или храни.

- Да са чисти и непокътнати и без забележими недостатъци, в случай че се отнася за облекла и обувки.

- Да са здрави и годни за потребление, в случай че се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и други

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 18:00 часа в Експо център " Флора " Бургас и през двата дни на ревюто. Дори най-малката помощ е от голяма важност и ще бъде призната с благодарност.

Събраните дарения ще бъдат комплектовани и дарени на обществено слаби фамилии с деца до 10-годишна възраст, живеещи на територията на град Бургас.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР