Най-голямото и престижно уиски събитие в Централна и Източна Европа

...
Най-голямото и престижно уиски събитие в Централна и Източна Европа
Коментари Харесай

Посланици на три държави откриват Уиски Фест София 2019

Най-голямото и влиятелно уиски събитие в Централна и Източна Европа и тази година ще показа стотици вариации на марки уиски от дестилерии в разнообразни кътчета на света. Тридневният фестивал, отдаден на уиски културата, ще бъде изпълнен с доста изненади – една от тях е, че клиент ще завоюва странствуване в Шотландия за двама с обиколка на три страхотни дестилерии.

Билетите за осмия Уиски Фест са в продажба онлайн на https://bilet.bg/en/events/whiskey-fest-sofia-2019/1473,а могат да се купят също по този начин и в Sofia Event Center по време на самото събитие. За феновете на качествени питиета са готови два типа билети – тридневен и неделен.



Тридневният важи за всички дни на фестивала - 25, 26 и 27 октомври и включва 15 уиски заема, указател с марките и дестилериите, показани на феста, истинска чаша за дегустации Glencairn и бутилка вода. Цената на тридневният билет е 45 лв.. Неделният билет е 30 лв. и с него вървят 10 уиски заема, истинска чаша за дегустации, указател с марките и дестилериите, показани на феста, и бутилка вода.

Всеки уиски заем е еднакъв на половин унция – 15 мл, което съгласно специалистите е задоволително, с цел да разберете дали желаете още веднъж да се насладите на същото уиски или желаете да опитате нещо ново. На касите на фестивала ще могат да се купи в допълнение уиски валута, както и „ златни” заеми – с тях могат да се опитат специфични и екзотични уискита.



От целия свят в София идват лектори, които ще водят майсторски класове, с цел да ни потопят в уиски културата и да ни опишат незнайни обстоятелства за известни марки. На разположение на посетителите на всеки щанд са уиски специалисти, които ще насочат ценителите да опитат най-хубавото и да открият за себе си нови любимци. И тази година за гостите има готова обособена зала за ром и коняк, както и зона за опитване на коктейли.

Организаторите на феста предлагат пиянство на доста вода и почивки сред дегустациите на разнообразни типове уиски, както и ядене преди и по време на дегустациите. За тази цел са планувани вкусни изкушения и бариста ъгъл, които ще чакат гостите на феста. На Уиски Фест София се позволяват единствено пълнолетни лица.



Пълната стратегия и спомагателна информация за Уиски Фест София 2019 ще намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia

За повече информация може да пишете на електронен адрес [email protected]
Всички удоволствия, които предлага Уиски Фест, са налични единствено за пълнолетни лица. Организаторите и формалните представители на марките молят: Консумирай отговорно!
www.konsumirai-otgovorno.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР