Най-голямата звезда и капитан на Реал МадридКарим Бензема може да

...
Най-голямата звезда и капитан на Реал МадридКарим Бензема може да
Коментари Харесай

В Реал Мадрид се притесняват от раздяла с Бензема, Кейн или Лаутаро могат да го заменят

Най-голямата звезда и капитан на Реал МадридКарим Бензема може да напусне тима през лятото, оповестяват разнообразни източници в Испания.

Както е известно, договорът на 35-годишния нападател изтича тъкмо след месец. Подобна е обстановката с други двама от опитните водачи на отбора: Тони Кроос и Лука Модрич. Както твърди Фабрицио Романо, германецът към този момент е дал единодушието си за удължение на договора си, а хърватинът единствено чака позвъняване от клуба. За разлика от тях, Бензема към момента не е оповестил пред управлението своето решение макар настояването от страна на шефовете.

Затова съгласно Marca, El Larguero и Deportes Cuatro голмайсторът на мадридчани сега е по-близо да напусне “Сантиаго Бернабеу ”, в сравнение с да възобнови своето съглашение с клуба. Мълчанието на играча към шефовете на “лос бланкос ” продължава и след отпадането на Реал от полуфиналите на Шампионската лига, което тормози хората към президента Флорентино Перес.

Междувременно, Relevo осведоми, че Бензема е получил изкусителна оферта от Саудитска Арабия. Оттам са му предложили 200 млн. евро за два сезона, а към това ще бъдат добавени пари от имиджови права и реклама, както и построяването на учебни заведения под патронажа на французина. От Marca показват и съответния клуб, който е отправил това предложение: Ал-Итихад, като вестникът се базира на същия източник, който им е дал информацията за прехвърлянето на Кристиано Роналдо в локалния Ал-Насър.

В Мадрид обаче няма да седят със скръстени ръце и следователно ще се възползват да привлекат топ нападател. Вече е ясно, че желанието им е да вземат Хоселу от Еспаньол поради напускането на тоталното отчаяние Мариано Диас. При разлъка с Бензема обаче клубът ще се насочи всред някой от Хари Кейн (Тотнъм), както считат в Onda Cero, или Лаутаро Мартинес (Интер), за което загатва испанският публицист на The Athletic Марио Кортегана. Изборът на наставника Карло Анчелоти е головата машина на " шпорите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР