, най-голямата верига за нишови парфюми на Балканите, открива своя

...
, най-голямата верига за нишови парфюми на Балканите, открива своя
Коментари Харесай

Belodore - най-голямата верига нишови парфюмерии на Балканите вече е в София

, най-голямата верига за нишови парфюми на Балканите, открива своя дълго чакан магазин в Paradise Center. За първи път в България, Belodore ще има опция да даде на своите клиенти неповторими аромати, безкомпромисно качество и персонално отношение.

Ароматите, показани в Belodore, са първокласни, провокативни, постоянно елегантни и оставящи диря. Сред извънредно показаните марки са Etat Libre d`Orange, Juliette has a Gun, Escentric Molecules, Bond No.9, Floris, Costume National, Bellefontaine. В каталога ще намерим 30 деликатно подбрани марки неповторими нишови парфюми, аромати за дома и първокласни артикули за грижа за лицето.



Различни, персонални и новаторски – това са нишовите парфюми, които крият неповторими ароматни комбинации от висококачествени съставки и могат да бъдат открити в Belodore. Често въодушевени от традицията, нишовите парфюми са подсилени с нови, съвременни и дръзки аромати. Тази ексклузивност акцентира характерността, разнообразието, чувствеността и изяществото на този, който носи това същинско произведение на изкуството.

Основана през 2017 година, през днешния ден марката знак на нишовите парфюми работи в 6 страни. Всяка от 10-те парфюмерии Belodore се отличава с грациозност и топлота. Ароматите в Belodore са основани от дизайнери на парфюми, които вплитат персонален опит, страст и сензитивност в своите творби.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР