Най-голямата тайна в ММА - къде е мистериозният боен остров

...
Най-голямата тайна в ММА - къде е мистериозният боен остров
Коментари Харесай

UFC най-накрая разкриха къде е тайнственият боен остров


Най-голямата загадка в ММА - къде е мистериозният военен остров на UFC - беше разкрита най-сетне от самата организация. В обществените мрежи бяха публикувани известия, че Абу Даби е прикриваната до момента дестинация. Такива догатки изтекоха в медиите преди дни, само че като цяло даже обществени представители и митове на UFC не знаеха къде тъкмо се намира бойният остров.

It’s official! #UFCFightIsland is happening #InAbuDhabi!

July 11 / July 15 / July 18 / July 25@VisitAbuDhabi pic.twitter.com/nwcJFeyLEJ
— UFC Europe (@UFCEurope) June 9, 2020
На 11, 15, 18 и 25 юли там ще се проведат бойни галавечери. Засега е несъмнено единствено, че на 11 юли ще бъде UFC 251 с главно събитие Камару Усман против Гилбърт Бърнс за купата в полусредна категория. Още две вълнуващи борби ще се случат тогава: Александър Волкановски против Макс Халоуей II и Пьотър Ян против Жозе Алдо.

“Бойният остров” е остров Яс в Абу Даби и не за първи път е хазаин на галавечер на UFC - там се е провела UFC 112 през 2010 година.

 Трилогията е реалност: Миочич и Кормие подписаха
През последните дни се спекулираше със противника на Усман и заради провалени договаряния с Хорхе Масвидал се стигна до невероятния късмет за Бърнс, който единствено преди две седмици надви изрично над Тайрон Уудли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР