Най-голямата търговска верига в България – Kaufland, дава възможност на

...
Най-голямата търговска верига в България – Kaufland, дава възможност на
Коментари Харесай

100 лв. по-малко излиза месечният пазар с Kaufland Card


Най-голямата комерсиална верига в България – Kaufland, дава опция на своите клиенти да икономисват всеки месец до над 100 лв. с цифровите купони на Kaufland Card . Всяка седмица водачът в ритейла предлага над 30 специфични купона в мобилното приложение K-App с добавена към него Kaufland Card за богат избор от артикули на атрактивни цени – от хранителни артикули до разнообразни типове козметика, текстилни артикули или уреди за дома.

За да се възползват от отстъпките, клиентите би трябвало да имат налични точки от извършване на покупки и да задействат купоните , които желаят да употребяват. Те се намират в специфична секция „ Моите купони “, а потреблението им е допустимо, откакто се натисне бутон „ Активирай “, намиращ се под самия артикул. Преди заплащането на касата е належащо да се сканира QR кода в цифровата Kaufland Card, след което клиентите могат да получат определения от тях продукт на особено понижена цена. Купоните могат да бъдат задействани както през приложението, по този начин и през уеб страницата на Kaufland и терминалите на място в магазина.

Всеки 5 лв. от сметката носят 1 точка на притежателите на Kаufland Card и дават опция за отключване на извънредни и персонализирани купони с още по-изгодни предложения. 

До края на седмицата (7 април) със своите точки за преданост притежателите на Kaufland Card могат да спестят до 25% от цената на разнообразни групи артикули, измежду които всички типове кафява захар, боза, пуканки, протеинови плодови извари K-Classic, маски и серуми за коса на L‘oreal Elseve, както и от други единични продукти.

Повече информация може да намерите и онлайн в на Kaufland.

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР