Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България и дарителската платформа

...
Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България и дарителската платформа
Коментари Харесай

Събраните от Kaufland и DMS средства в кампанията „ДАРИ“ вече са близо 95 хиляди лева

Най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България и дарителската платформа DMS регистрират следващото сполучливо издание на взаимната им самодейност „ ДАРИ – дребното за теб е скъпо за други “. Тя се организира за трети път и в границите на месец клиентите на Kaufland имаха опция да създадат своето подаяние в кутии, ситуирани във всички хипермаркети на веригата в страната. Събраните 13 875 лв. ще доближат до десетки нуждаещи се хора. Средствата се разпределят сред всички дейни акции за лекуване в платформата DMS, като от началото на „ ДАРИ “ до в този момент тяхната обща стойност е близо 95 хиляди лв..

Дарителската самодейност в обектите на Kaufland беше стартирана през миналата година и обичайно има две издания - преди Великден и Коледа. Тя пристигна в отговор на многочислените запитвания от клиенти на веригата за разполагане на кутии в обектите ѝ за събиране на средства за лекуване. За да обезпечи равнопоставеност и обективност в избора на акциите, които клиентите поддържат, както и транспарантен развой на дарителство, Kaufland се обърна за експертно подпомагане към DMS. Утвърдената дарителска платформа се управлява и ръководи от Български дарителски конгрес и фондация „ BCause – в помощ на благотворителността “ и работи от 2007 година като обединен дарителски номер за набиране на средства със SMS-и и чрез онлайн дарения. Съвместната акция на DMS и Kaufland дава още една, спомагателна опция за подаяние – на място в хипермаркетите на най-голямата комерсиална верига у нас.

„ Все по-често бизнесът е натурален и мощен съдружник на организации и дела, които търсят поддръжка. Благодарни сме на Kaufland, че припознава платформата DMS като одобрен, благонадежден и транспарантен механизъм, посредством който да насочи даренията на своите клиенти към хора, чийто живот и здраве са застрашени. “, съобщи изпълнителният шеф на Български дарителски конгрес Теодора Бакърджиева.

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира под слогана „ Действията носят смяната “. Компанията работи поредно по планове и начинания с съответен принос в интерес на хората и природата. За своята дълготрайна политика за корпоративна обществена отговорност Kaufland България е отличена с голям брой награди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР