Най-голямата търговска верига предлага висококачествена техника с отстъпки до 50%

...
Най-голямата търговска верига предлага висококачествена техника с отстъпки до 50%
Коментари Харесай

Започва „Черна седмица“ със супер намалението в Kaufland

Най-голямата комерсиална верига предлага висококачествена техника с отстъпки до 50%

Богата гама техника от висококачествени марки на извънредно атрактивни цени ще предложи на своите клиенти водачът в модерната търговия у нас. От 7-ми до 13-ти ноември, в това число, в хипермаркетите на веригата ще ги чакат промоции и отстъпки до 50 %. По време на Black Friday седмицата в Kaufland изборът от преференциални предложения ще обгръща повече от 200 продукта в другите стокови категории.

Футболните почитатели ще могат да се приготвят за идното международно състезание в Катар като се снабдят с чисто нов тв приемник. Специално за тях в най-голямата комерсиална верига у нас ще се оферират 7 разнообразни модела с размери от 32 до 55 инча на софтуерните колоси Samsung, Philips, Crown, Xiaomi и Finlux.

Останалата част от фамилията също ще може да се възползва от редица софтуерни оферти с отстъпка до 50 %. За първи път в Kaufland на доста атрактивни цени ще се оферират смарт телефоните Samsung Galaxy A 136 и Xiaomi Redmi 9А, както и слушалки на същите марки.
От богатото портфолио на Samsung клиентите на най-голямата верига у нас ще могат да изберат и купят за дома си още пречиствател за въздух със 17% отстъпка, микровълнова фурна и прахосмукачка, понижение надлежно с 26% и 23%.

В рамките на Black Friday седмицата на Kaufland феновете на софтуерната марка Xiaomi също ще могат да се възползват от разнородни и преференциални оферти - от електрически конвектор за идните студени дни, през робот прахосмукачка с 22% понижение, до smart еър фрайер с 15% отстъпка. Феновете на „ умните " джаджи сигурно няма да бъдат разочаровани от атрактивните цени на продукти като безжична мишка, смарт гривна и TV стик Xiaomi, достигащи до 44% по-малко.
„ В рамките на нашата Black Friday седмица тази година сме подбрали в действителност огромно многообразие от висококачествени софтуерни оферти на преференциални цени. Артикулите, които сме присъединили в нея, са ориентирани към потребностите на всеки дом и всеки член на фамилията. Като водач в ритейл търговията, нашата водеща задача е да отговаряме на другите потребности на клиенти ни като и им предлагаме многообразие и качество на преференциални цени във всички стокови категории. " Това разяснява Ялчин Джем - търговски шеф на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.

„ Черната " седмица на огромните понижения ще пристигна с ден по-рано за всички консуматори, които са част от лоялната стратегия на компанията и имат физическа или цифрова Kaufland Card. Още от 6-и ноември, неделя, те ще могат да се възползват от понижения до 50 % на разнообразни типове текстил, уреди за дома и кухнята и даже принадлежности за домашния занаятчия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР