Най-голямата по активи банка в България ОББ с важна информация

...
Най-голямата по активи банка в България ОББ с важна информация
Коментари Харесай

Важна информация за клиентите на голяма банка

Най-голямата по активи банка в България ОББ с значима информация за клиентите си. Оттам оповестяват, че от 20:00 ч на 20 януари (петък) ще бъде възобновена работата по техническото възобновяване на системите, заради което краткотрайно ще бъде прекратен достъпа до ОББ Мобайл. Очаква се услугата да бъде обновена най-рано към 22:00 ч. на 22 януари (неделя).

От банката прибавят: „ В посочения интервал дежурни клонове на ОББ няма да работят, само че мрежата ни от банкомати ще действа обикновено. Можете да продължите да употребявате банковите си карти - както физическите, по този начин и тези в цифровите портфейли, както нормално.

Важно! Обръщаме особено внимание, че ОББ няма да изисква от Вас да правите никакви дейности по отношение на обновяването на системата – нито преди старта, нито след приключването. “

В случай на промени в крайния час на профилактиката, клиентите ще бъдат навреме известени в обществените мрежи - Фейсбук и LinkedIn страниците на ОББ, както и на уеб страницата на банката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР