Най-голямата платформа за доброволчество в България TimeHeroes и тази година

...
Най-голямата платформа за доброволчество в България TimeHeroes и тази година
Коментари Харесай

Героите, които ни трябват

Най-голямата платформа за доброволчество в България TimeHeroes и тази година ще раздаде обичайните си годишни награди " Героите ".

За четвърти следващ път ще бъдат отличени положителните образци в помощ на доброволчеството. Мотото, под което ще премине акцията, е " Героите ни трябват ". Защото в последните месеци осъзнахме какъв брой нужно ни е някой да ни подаде ръка, какъв брой е значимо да бъдем хора.

" Oт TimeHeroes имаме вяра, че геройството през 2020 година е и в дребните неща - от това да оставиш пазара пред вратата на комшия до това да не прегърнеш другар за негово положително. Вярваме обаче, че има и хора, за които тази година не е по-различна, тъй като да помагаш за тях не е нищо изключително. И преди, и в този момент. Ние търсим всички тях - и тези безбройни хора и организации, които са намерили своята идея в обстановката през днешния ден, и тези, дарили времето и уменията си в задачи, за които епохата няма значение ".
 Наградените през 2019 година

Наградените през 2019 година

Както и предходните три години, журито на премиите е от персони с дейна гражданска позиция. На тях се пада отговорността да търси, намира и прави оценка вдъхновяващи и смели доброволчески истории, прояви и практики , които дават образец по какъв начин един или няколко индивида могат да повлияят върху даде идея или пък цяла общественост.

Ние също можем да вземем интензивно присъединяване и да посочим кои са за нас героите, от които имаме потребност. В период до 20 декември на можем да предлагаме доброволци, неправителствени организации, компании и публицисти за техните положителни каузи, случили се в интервала май 2019 година - декември 2020 година
 Снимка 508910

Тяхната суперсила е, че употребяват времето си, с цел да оказват помощ на останалите. А това не трябва да остане неусетно и неоценено, изключително в година като тази. И в тяхна чест предстоят доста вълнуващи начинания, за които занапред ще разберем.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР