Факт е, че напоследък голяма част от новите заглавия в

...
Факт е, че напоследък голяма част от новите заглавия в
Коментари Харесай

Наистина ли в 99.9 % екранизациите са по-зле от книгите, по които са правени

Факт е, че в последно време огромна част от новите заглавия в стрийминг платформите са екранизации по сполучливи книги. Дали това се дължи на липса на хрумвания на сценаристите или фирмите просто залагат на несъмнено не се наемаме да проучваме.
 Трейлър на втори сезон на
Задава се безмилостна война във втори сезон на " Домът на дракона "

Ето какво още ни подсказва филмовият откъс

Джордж Р.Р. Мартин, по чиято поредност " Песен за огън и лед " беше основан един от най-успешните сериали изобщо - Game of Thrones, обаче стига надалеч в оценките си. " Никога не ги вършат по-добри. В 99.9 % от случаите стават по-зле. "

Това написа той във връзка екранизациите по сполучливи книги в блога си. " Накъдето и да се обърнеш, виждаш от ден на ден сценаристи и продуценти, подготвени да вземат едни страхотни истории и да си ги присвоят. За тях няма значение кой е създателят на истинския материал ", написа още той.
 Снимка 416114

Мартин цитира имената на Дикенс, Йън Флеминг, Урсула Ле Гуин, Роалд Дал, Марк Твен, Джейн Остин и Нийл Гейман като създатели, които съгласно него са били ограбени от творчеството си от киноиндустрията.

" Няма значение какъв брой популярен е един публицист, какъв брой страхотна е книгата му - постоянно ще се откри някой, който си мисли, че може да се оправи по-добре, който желае " да усъвършенства " историята ", продължава с възмущението си Мартин, представен от Deadline.

Междувременно сме в очакване на втори сезон на " Домът на дракона " - сериалът на Мах, основан на романите на Джордж Р.Р. Мартин за дома Таргариен. От самия създател пък още не сме дочакали " Ветровете на зимата " - шестата част на " Песен за огън и лед ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР