Най-голямата парламентарна партия Има такъв народ започва преговори и консултации

...
Най-голямата парламентарна партия Има такъв народ започва преговори и консултации
Коментари Харесай

Има такъв народ покани БСП, ДБ и ИБГНИ на преговори за кабинет

Най-голямата парламентарна партия " ИТН " стартира договаряния и съвещания за съставяне на държавно управление, като към този момент е изпратила предложения за срещи към няколко политически сили.

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски удостовери пред Българска национална телевизия, че социалистите са получили такава покана.

" Решението за поддръжка на държавно управление на " ИТН " от страна на Българска социалистическа партия ще бъде взето след среща с управлението им, за която към този момент имат покана, както и след съвещание на Националния съвет на левицата. По-важно е какви политики ще предложат. Това, което беше препоръчано в първия вид на кабинета, няма по какъв начин да бъде подкрепено от нито една, бих споделил, естествена партия в България ", означи Свиленски.

Според него поканата за среща демонстрира смяна в държанието и предпочитание за разговор, който обаче не е бил потърсен при избора на ръководител на Народното събрание.

От управлението на Има Такъв Народ са изпратили писма за среща и до водачите на " Изправи се БГ! Ние идваме " и " Демократична България " , заяви БНР, като се базира на информация на БГНЕС. На този стадий единствената партия, която не е получила покана е ГЕРБ.

Няма изясненост и по въпроса дали в централата на Движение за права и свободи са получили писмо за среща.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР