Най-голямата опасност за децата в момента са социалните мрежи, в

...
Най-голямата опасност за децата в момента са социалните мрежи, в
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Най-голямата опасност за децата са социалните мрежи, където могат да станат жертва на хора с фалшиви профили

Най-голямата заплаха за децата сега са обществените мрежи, в които те могат да станат жертва на хора с подправени профили, това сподели в изявление по Нова нюз олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова. Тя съобщи, че с присъединяване си в акцията за отбрана на децата в интернет, се надява да помогне за осъзнаването на казуса. „ Дори и на едно дете да оказа помощ, ще съм удовлетворена ”, разяснява шампионката.

Срещу децата в обществените мрежи стоят хора, които са доста по-опитни и могат елементарно да ги манипулират пред подправени профили, изясни Горанова. „ Искам да оказвам помощ на обществото и диря разновидности да го върша ”, съобщи тя. Олимпийската шампионка съобщи, че има и доста хрумвания отвън спорта, само че реши към този момент да ги резервира в загадка. Ивет Горанова също по този начин удостовери упоритостта си да се бори отново за олимпийското злато през 2028, когато се надява каратето да се върне в програмата на игрите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР