Най-голямата нелегална фабрика за производство на нелегални цигари вчера беше

...
Най-голямата нелегална фабрика за производство на нелегални цигари вчера беше
Коментари Харесай

Нелегалните фабрики за цигари се намирали в изолиран район

Най-голямата незаконна фабрика за произвеждане на незаконни цигари през вчерашния ден беше разкрита край Пловдив. Арестувани са и 11 от служащите – молдовци и украинци. Според предварителни калкулации фабриката е нанасяла вреди на бюджета сред 15 и 20 млн. лв. на месец. Разкритата фабрика е наоколо до друга по-малка, където се е нарязвал тютюна за цигарите.

Пловдив

Фабриката се намира в индустриална зона на Пловдив, сред голям брой други фабрики, гледа непосредствено към автомагистрала " Тракия " и е може би на два километра от село Труд, както и задоволително отдалечена от Пловдив.

Това е една от аргументите протичащото се тук да не попада в полезрението на доста хора. Попитахме служащи от прилежащите предприятия какво са виждали, дали са забелязвали нещо нетипично. И всички споделят, че съгласно тях халето не е работело, нямало е никаква интензивност денем.
Вижте още детайлности, за метода на организация на работа на незаконното произвеждане във видеото.  Прокуратурата ще даде детайлности за незаконните заводи за цигари Прокуратурата ще даде детайлности за незаконните заводи за цигари
Очаква се прокуратурата да излезе с повече информация за разрушените заводи за незаконни цигари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР