Най-голямата ММА организация в света / UFC / готвят една

...
Най-голямата ММА организация в света / UFC / готвят една
Коментари Харесай

Гласят Ковингтън срещу Масвидал за UFC 258

Най-голямата ММА организация в света / UFC / готвят една от най-чаканите борби в последните години. Двама някогашни най-хубави другари, които станаха върли врагове ще мерят сили на UFC 258, което е планувано за 13-ти февруари.

Бившият първенец в полусредна категория Колби Ковингтън ще се бие с най-лошото копеле Хорхе Масвидал. Новината показа Ариел Хелуани в своето предаване. В последните години станахме очевидци на люти обиди и нападки от двете страни и в този момент организацията ще им даде късмет да разрешат своята омраза в осмоъгълника.

Ковингтън е с връх 16-2 в ММА и печели 8 от последните си 9 борби в клетката. В края на предходната година той загуби от Камару Усман в борба за купата. През септември тази година Колби съумя да победи Тайрън Уудли с нокаут в 5-тия рунд. Интересен факт е, че последните 5 борби на Колби стигат до 5-ти рунд. Той завършва 8 от борбите си и 2-те му загуби са с привършване.
View this post on Instagram

Масвидал от своя страна е с връх 35-14 в ММА и през юли загуби в борба за купата от Камару Усман. Тази загуба му спря серия от 3 следващи победи с нокаут. Миналата година беше най-силна в кариерата на Хорхе и го изстреля доста високо. Той съумя да нокаутира Дарън Тил в родината му, а по-късно и Бен Аскрен за 5 секунди. В края на 2019 година Масвидал победи и Нейт Диас, с което завоюва наградата най-лошо копеле в UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР