Най-голямата медийна група в Саудитска Арабия и Близкия Изток въобще

...
Най-голямата медийна група в Саудитска Арабия и Близкия Изток въобще
Коментари Харесай

Сериозна оферта от Саудитска Арабия за закупуване на Челси

Най-голямата медийна група в Саудитска Арабия и Близкия Изток изобщо - Saudi Media Group, е предложила 3,21 милиарда евро (2,7 милиарда паунда) за Челси, оповестява журналистът Бен Джейкъбс от CBS Sports.

Носителят на трофея в Шампионската лига се продава, откакто върху досегашния притежател Роман Абрамович бяха наложени голям брой наказания. Най-вероятно съветският олигарх няма да получи нищо от възможната договорка, а всичко ще се движи от английското държавно управление.

Собственик на Saudi Media Group е Мохамед Алхерейджи, който е прочут като огромен почитател на Челси и посещава дуели на отбора. Той е приключил образованието си в Bayes Business School в Лондон и е работил като финансов анализатор за Deutsche Bank в английската столица.

В допълнение към информацията на CBS Sports се споделя, че помощ в намирането на средства и сътрудници за закупуването на Челси ще окаже известният саудитски предприемач Мохамед бин Халид Ал Сауд, който е правнук на Файсал бин Абдул Азис - кралят на Саудитска Арабия от 1964 до 1975 година Мохамед бин Халид Ал Сауд е ръководител на Борда на шефовете на Saudi Telecom Company.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР