Най-голямата изява у нас след началото на пандемията е планирана

...
Най-голямата изява у нас след началото на пандемията е планирана
Коментари Харесай

Удариха Лили в земята! 400 лв за ВИП-сепаре за концерт на Галена и Азис в Студентски

Най-голямата изява у нас след началото на пандемията е планувана за 28 май тази година в столичната зала " Христо Ботев ", която се намира в Студентски град. Концертът е разгласен като най-мащабното студентско празненство и скоро след оповестяването на датата сериозна част от местата в залата към този момент са разпродадени.

Галина и Криско към този момент имат няколко дуета дружно, като всички са в попфолк звучене. Азис също записа шлагер с колежката си, тъй че на сцената несъмнено ще се заложи на дуетите. В програмата с реализатори участва и набиращият известност Меди. Не по-малко ексцентрично наличие ще има и зад музикалния пулт. Там ще бъдат диджей Дамян със станалия прочут в пандемията негов помощник Яворчо.

Колосалните 400 лв. коства резервация на ВИП сепаре в столичната зала. Офертата е за до 12 индивида с включена консумация на тази стойност, осигуряваща най-хубава видимост към сцената и обособен вход. В цената не е включен билет за вход, който варира от 20 до 40 лв., Отделно би трябвало да се платят и още най-малко 1500 лева за консумация, с което удоволствието да гледате Галена и Азис онлайн става в действителност скъпо наслаждение.

Справка демонстрира, че билетите от 20 и 30 лв. към този момент са разграбени. За 150 лв. за вход получавате достъп до бар, а в случай че желаете да слушате чалга шлагери, седнали на маса пред сцената, би трябвало да броите най-малко две стотачки, като може да сте най-много 7 души, писа България Днес.

От началото на пандемията концертите са изключителна необичайност, като даже колосът " Пайнер " спря да събира звездите си пред аудитория, допълва hotarena.bg.
   
 

 
 
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР