Най-голямата дъщеря на принцеса Каролин от Монако и внучка на

...
Най-голямата дъщеря на принцеса Каролин от Монако и внучка на
Коментари Харесай

Още една царска сватба на хоризонта

Най-голямата щерка на принцеса Каролин от Монако и внучка на Грейс Кели - Шарлот Казираги, се сгоди за приятеля си Димитри Расам.

Французинът е продуцент и е наследник на известната френска актриса Карол Буке. Той е предложил брак на наследницата (осма подред) на трона на Монако, до момента в който са били на отмора в Австрия.

 Снимка 347255

Щастливото събитие е било преди към три седмици, само че за годежа стана известно преди два дни, когато Шарлот се появи на Rose Ball 2018 в Монте Карло. Събитието отпразнува 64-тата годишнина на фондацията на Грейс Кели.

Шарлот Казираги е на 31 години, а Димитри е на 36. И двамата имат по едно дете от предходните си връзки. Двамата се познават още от деца, защото майките им са приятелки.

 Снимка 347261

Шарлот Казираги постоянно е била част от светските среди. Подобно на баба си Грейс Кели, чаровницата има доста другари от света на киното - доста от мъжете в живота й се занимават точно със седмото изкуство. Преди време хубавицата беше свързвана и с артиста Брад Пит.

Очаква се сватбата да е през лятото, откакто премине шумът към събитието в английския кралски двор. Принц Хари ще се ожени за американката Меган Маркъл на 19 май в замъка Уиндзор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР