Най-голямата дъщеря на Диего Марадона наруши мълчанието си в социалните

...
Най-голямата дъщеря на Диего Марадона наруши мълчанието си в социалните
Коментари Харесай

Най-голямата дъщеря на Марадона с емоционално съобщение в социалните мрежи

Най-голямата щерка на Диего Марадона наруши мълчанието си в обществените мрежи. 33-годишната Далма разгласява прочувствено известие след погребението на великия си татко.

" Винаги съм се страхувала от гибелта, само че не и през днешния ден... тъй като знам, че това ще бъде моментът, в който ще те видя и ще те прегърна. Вече ми липсваш, тате! ", написа Далма, а думите й са съпроводени от остаряла фотография.

" Обичам те, баща! Ще те обичам и пазя през целия си живот, тъй като ти благодаря за споделения живот! Унищожена съм, само че ще продължа напред!

Далма има вяра, че отново ще види татко си и му дава обещание да упражнява пеенето си, с цел да пеят и крещят дружно, когато се съберат още веднъж ".
View this post on Instagram

В известието си в обществените мрежи Далма разкрива, че се опасява от момента, в който щерка й ще пожелае още веднъж да види дядо си посредством видеообаждане... както до момента.

" Бъди сигурен, че ще й кажа тъкмо кой си бил и кой вечно ще си останеш. Може би Той към този момент те обича. Не е нужно доста, с цел да те обича ", написа още в обявата в " Инстаграм ".

Диего Армандо Марадона е признал публично осем свои деца - три дъщери, двама сина и три кубинчета с незнаен пол.

Световният първенец с Аржентина от 1986 година умря близо месец след 60-тия си рожден ден от сърдечен удар.

Снимка: Reuters

Той бе заровен през днешния ден в стеснен фамилен кръг, а през вчерашния ден тялото му беше изложено за поклонение пред почитателите, като хиляди се стекоха в Буенос Айрес, с цел да го зърнат за последно.

Марадона е считан за един от най-великите футболисти в историята. Той е международен първенец с Аржентина от 1986 година, повторен отличник на Италия с " Наполи ", както и притежател на Купата на краля с " Барселона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР