Най-голямата благотворителна инициатива на Vivacom – Операция Жълти стотинки, подкрепяща

...
Най-голямата благотворителна инициатива на Vivacom – Операция Жълти стотинки, подкрепяща
Коментари Харесай

Започва десетото юбилейно издание на дарителската кампания Операция Жълти стотинки

Най-голямата благотворителна самодейност на Vivacom – Операция " Жълти стотинки ", подкрепяща обществени дела в интерес на деца и младежи – стартира своето десето издание. И тази година събраните средства ще бъдат дарени на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки (СООПН). Те ще се употребяват за подготовката и присъединяване на младите български олимпийци от тимовете по биология, математика, астрономия, астрофизика, информатика, филология, физика и химия в интернационалните надпревари. Досега националните тимове по естествени науки са донесли за България общо над 1000 медала, като единствено през 2020 година са спечелили 53 медала в 11 балкански, европейски и интернационалните олимпиади. За да продължат сполучливото си показване, е нужна регулярна финансова поддръжка, която да обезпечи подготовката и присъединяване на надарените младежи в надпревари.



Юбилейното издание на акцията ще се организира в интервала октомври 2021 година – януари 2022г. Посланици на дарителската самодейност са носителят на четири олимпийски медала в спортната гимнастика Йордан Йовчев и Златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика на България, които донесоха Златен орден на Олимпиадата в Токио. Операция " Жълти стотинки " 2021 се осъществя в партньорство с Българския дарителски конгрес и с поддръжката на редица корпоративни и медийни сътрудници, които застават зад тази идея.

Средствата за Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки се набират в касичките на акцията позиционирани в магазините на Vivacom и в комерсиалните обекти на сътрудниците. Другите способи за подаяние са, посредством изпращане на SMS с текст DMS OLYMP на номер 17 777, през цифровия портфейл Pay by Vivacom от меню " Изпрати ", секция " Дари с Pay by Vivacom " или непосредствено на дарителската сметка на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки (СООПН) в Банка ДСК, IBAN: BG39STSA93000021807995.

" Подкрепата за Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки е инвестиция в бъдещето на България и в нейните младежи, които са мотор на нововъведенията, на научните достижения и на икономическия разцвет на страната ни. Популяризирането на тази идея дава още една опция на младото потомство да има добър образец за упорита работа, неизменност и реализирани с помощта на тях триумфи, които са почтено оценени и уважавани от цялото общество ", сподели Веселка Вуткова, шеф " Корпоративни връзки " на Vivacom.

Партньори в десетото юбилейно издание на акцията са: кино Arena, Ciela, издателство Colibri, DHL, Domino`s Pizza, Grand Optics, Joy optics, 1 minute, Inmedio, Relay, Mr. Bricolage, Group Renault, Nissan, SDI, Sport Depot, VIP Security, бензиностанции Petrol, аптеки soPharmacy, VIPSecurity и Софийска вода.

Медийни сътрудници са: Нова телевизия, netinfo, vesti.bg, Vbox7, радио Витоша, радио Веселина, Magic FM, Magic TV, The voice, вестници Монитор и Телеграф, Българското национално радио, Дарик радио, сп. Elle, сп. Журнал за дамата, Actualno.com, Dir.bg, Наука OFFnews.bg, OFFnews.bg, Rozali.com, Iwoman.bg, obekti.bg, Podmosta.bg, MediaBricks.bg и Triple eye project.

Инициативата ще продължи до 31.01.2022 година

Повече информация за акцията на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР