Най-големият враг на всяка връзка е ежедневната рутина. Някои ежедневни

...
Най-големият враг на всяка връзка е ежедневната рутина. Някои ежедневни
Коментари Харесай

4 ежедневни навика, които убиват любовта

Най-големият зложелател на всяка връзка е ежедневната рутина. Някои ежедневни привички могат освен да внесат безчувственост в връзките сред влюбените, само че и изцяло да убият връзката им.

Психолози разкриха кои ежедневни привички са в положение да разрушат връзката на всяка двойка. Ето на какво би трябвало да обърнете внимание.

1. Ред в къщата

Разхвърлените списания и купчината облекла в хола не основават необикновен дискомфорт. Но някои хора са в положение да изпадат в същинска нервна рецесия даже при най-малък безпорядък вкъщи. Добре е двойката да има почти еднообразно усещане за реда в къщата. Но това не всеки път е по този начин.

Обсъдете този въпрос още първоначално и се пробвайте да намерите компромисен вид, който да удовлетворява и двамата. Домакинските отговорности би трябвало да бъдат разграничени сред двамата сътрудници. Така ще се избегне огромна част от напрежението сред тях.

2. Прекарване на прекомерно доста време в интернет

В всекидневието прекарваме огромна част от времето си в интернет. И постоянно забравяме, че до нас има жив човек, който просто желае да поддържа връзка.
Обсебването от интернет се трансформира в причина за възмущение и недоумение.

Добре е авансово да се разберете с колегата си за времето, в което наложително и двамата ще сте надалеч от мобилните устройства - по време на вечеря и в спалнята.
Не забравяйте, че най-важният човек е до вас и не ви е нужно тъкмо в този миг да споделяте с други хора.

3. Постоянен надзор

Контролът, ревността, непрекъснатата информация за това къде е обичаният ви и какво прави са най-лошите врагове на всяка връзка. Дори в случай че подобен надзор не се свежда до директни въпроси, претърсването на джобове на колегата е обезпокоителен сигнал.

Съвети от рода на: „ Не яж това “, „ Не върви там “, „ Не общувай с този човек “ - са също метод за практикуване на надзор.

Приемете, че и двамата сте пълнолетни и самостоятелни персони, които имат право да се разпореждат с времето и живота си по свое лично предпочитание.

4. Работен график

Работите от 7 сутринта до късно през нощта? И постоянно общуването с обичания се свежда до известия и бележки на хладилника. Защо тогава сте дружно?

Опитайте се да създадете избрани правила - след 20:00 часа е времето, което ще прекарате с обичания човек и наложително най-малко един почивен ден в седмицата.

Когато сте в отмора, посветете цялото време на обичания си - излизайте дружно, разхождайте се и се забавлявайте.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР