Най-големият протест в защита на декриминализация на притежанието и отглеждането

...
Най-големият протест в защита на декриминализация на притежанието и отглеждането
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на употребата на трева за лични нужди

Най-големият митинг в отбрана на декриминализация на притежанието и развъждането на трева за персонални потребности " Свобода на конопа " ще стане факт в събота, 19 май, от 15:30 часа. Това оповестиха на специфична конференция гражданските организации Liberty 420, " Промена " и " РеСтарт ".
Предвиденото шествие ще премине през трите министерства, " виновни за тежкото състояние на над милион български жители, познаващи резултатите на тревата - министерство на опазването на здравето, правораздаването и вътрешните работи ", споделят Димитър Карагегов и Юлиян Караджов, които са част от уредниците.
Организаторите са безапелационни, че " не можем да разгласяваме 60-80% от младото ни население за наркомани и нарушители, а се нуждаем от преосмислянето, което настъпи още преди години в Западна Европа ". " Ако не променим това, рискуваме към 20% от популацията на страната да живее в боязън от затвор. По този метод доста се покачва публичния и обществен риск за тях, тъй като употребяват все по-рискови вещества, които макар, че са доста рискови, са мъчно следени от Министерство на вътрешните работи ", дават още един мотив организациите Liberty 420, " Промена " и " РеСтарт ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР