Най-големият производител на мотоциклети в Европа - Piaggio Group, винаги

...
Най-големият производител на мотоциклети в Европа - Piaggio Group, винаги
Коментари Харесай

Премиери на Aprilia RSV4 1100 FACTORY и Moto Guzzi V100 MANDELLO на MOTO EXPO 2023

Най-големият производител на мотоциклети в Европа - Piaggio Group, постоянно е изненадвал почитателите с новите си и аткативни модели. Така ще бъде и на MOTO EXPO 2023. В зала Арена София, формалният вносител на Piaggio Group за България – компанията Италия Моторс ще покаже всички най-нови модели от марките Piaggio, Vespa, Aprilia и Moto Guzzi.
Щандът на Италия Моторс ще бъде ситуиран на повърхност от 292,5 кв.м и се чака на бъде един от най-атрактивните. Но изключително внимание ще провокират два напълно нови мотоциклета. Това са две страхотни министър председатели - Aprilia RSV4 1100 Factory и Moto Guzzi V100 Mandello. Те бяха показани за първи път на ревюто EICMA в Милано през ноември. Сега е представянето им за първи път на нашия пазар.

ПРЕМИЕРА на Aprilia RSV4 1100 FACTORY

За следващ път Aprilia RSV4 направи видимо невъзможното, като увеличи аеродинамичната успеваемост преди последващо равнище със своите интегрирани аеродинамични крила и двуслоен обтекател. Всички тези аеродинамични усъвършенствания пристигнаха от машината на Aprilia Racing в MotoGP. За сезон 2022 спортният байк реализира необикновен триумф и напредък. Това се отрази и на серийните машини.
Моделът, който ще бъде показан в София се предлага в две нови цветови колаборации до една, от които посетителите ще могат да се допрян по време на MOTO EXPO 2023.

Непрекъсната еволюция

Конските сили остават впечатляващите 217 при 13 000 об/мин., които са сложни за превъзмогване. Но моторът към този момент дава отговор на строгите критерии на Евро 5 и минава бариерата от 305 км/ч като оптималната скорост. За това способства и новата система за ръководство на Magneti Marelli ECU 11MP, а дружно с по-лекия шумозаглушител с понижена топлинна инерция, в допълнение способстват за понижаване на излъчванията.
Екипна работа в най-хубавия вид
RSV4 Factory разполага с изключителната полуактивна система за окачване Öhlins Smart EC2.0. Тя е тънко настроена посредством екипни старания, включващи както техните инженери, по този начин и екипа от Ноале, където е централата на Aprilia. Новата система е тествана на най-трудните писти, в това число Имола и Муджело. По нея бе работено, до момента в който и двата екипа не бяха изцяло удовлетворени от резултатите. Новата и усъвършенствана система обезпечава освен доста по-добра продуктивност, само че и това неуловимо, само че мъчно за изложение, „ чувство за каране “.
Подходящ за всеки жанр на каране
Полуактивната система за окачване Smart EC 2.0 улеснява персонализирането и калибрирането на амортисьорите. Ива опция за избор на полуактивен и ръчен режим. И двата са лесни за активиране посредством бутони на кормилото. Допълнителни варианти за персонализиране се оферират под формата на 3 карти, които контролират окачването по разнообразни способи съгласно изискванията.
ПРЕМИЕРА на Moto Guzzi V100 MANDELLO

Moto Guzzi отваря вратата към бъдещето, като още веднъж слага пример в нововъведенията в мотоциклетизма с мощен повсеместен мотоциклет. Той обезпечава комфорт, напреднала технология и същинско наслаждение от карането.
V100 Mandello е съвършеното комбиниране на динамичността на Roadster и комфорта на достоверния Tourer. Мотоциклет, който трансформира всеки завой в тръпка и даже най-дългите пътувания извънредно комфортни както за лидера, по този начин и за пасажера. Tой е цялостен с нови технологии като адаптивна аеродинамика. Предлага се в общоприета версия и алтернатива S, която включва голям брой спомагателни функционалности.

Мощност и еластичност
V100 Mandello е подготвен да даде всичко от себе си даже при по-ниски скорости. Неговите 115 конски сили и въртящ миг от 105 Нм при 6750 об/мин се допълват от бърз шифтър нагоре-надолу за безпроблемна промяна на предавките без съединител и в действителност динамично преживяване при каране.

Разбиваща категорията адаптивна аеродинамика
Moto Guzzi V100 Mandello е първият мотоциклет в света, който включва адаптивна аеродинамика. Повече от 200 часа бяха прекарани в аеродинамичния тунел за фина конфигурация на тази технология, която понижава въздушното налягане върху лидера посредством контролиране на позицията на дефлекторите в сходство със скоростта и определения режим на каране. Комфортът при каране е в допълнение усъвършенстван посредством контролиране на предното стъкло, което може да се направи ръчно или посредством функционалността Riding Modes.

Moto Expo 2023 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз. Мястото и датите са зала Арена София от 20 до 23 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа.

*Източник: Moto Expo 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР