Най-големият наркоплантатор, задържан в Източните Родопи, отново е в родното

...
Най-големият наркоплантатор, задържан в Източните Родопи, отново е в родното
Коментари Харесай

Наркоплантатор №1 на Родопите се завърна от Швейцария и се захвана с...

Най-големият наркоплантатор, арестуван в Източните Родопи, още веднъж е в родното си село, гледа крави и получава шведска пенсия. Това оповестява 24rodopi.com., базирайки се на поданици на крумовградското село Качулка.

А. А. се е върнал от Швеция, където е бил на посетители при сина си и още веднъж е поел грижите в животновъдното си стопанство. Мъжът отглеждал към 20-30 крави. Според локални, той е работил дълги години в скандинавската страна, откъдето сега получава пенсия.

Припомняме, че 66-годишният мъж бе арестуван през септември предходната година, откакто в двора и в къщата му служители на реда откриха близо звук канабис.

„ Беше доста добре обезпечен, още недоумяваме за какво се бе захванал с тези неща. В Качулка гледа животни”, описаха поданици на крумовградското село, което се трансформира в рекордьор по дрога в историята на Областната дирекция на полицията в Кърджали.

В двора на къщата на А.А. бе открита наркоплантация. Полицаите се натъкнаха на 86 стръка канабис. Общото количество на зелената листна маса бе 950 кг. В дома на 66-годишния мъж пък бяха конфискувани 11 кг изсушен материал от растението. След като подписа договорка с прокуратурата, Али А. получи условно наказване от 3 години „ отнемане от свобода” и 6 000 лв. санкция. Изпълнението на присъдата бе отсрочено с 5 години изпитателен период.

Пред проверяващите родопчанинът бе показал, че семената му били предоставени от непознато лице, живеещо и работещо в Западна Европа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР