Най-големият круизен кораб, строен някога, Икона на моретата на Royal

...
Най-големият круизен кораб, строен някога, Икона на моретата на Royal
Коментари Харесай

Най-големият круизен кораб в историята тръгва през 2024 г.

Най-големият круизен транспортен съд, строен в миналото, " Икона на моретата " на Royal Caribbean, докосна водата за първи път, когато плавателният съд беше изведен на вода от корабостроителницата.

Icon of the Seas е по-голям от всеки различен круизен транспортен съд, строен в миналото, и е планувано да влезе в употреба при започване на 2024 година

Като част от интервенцията по изплуването сухият док на круизния транспортен съд беше запълнен с вода през нощта. След като докът беше напълнен, корабът Icon of the Seas беше изместен в док за екипиране, който ще бъде неговият дом през идната година до привършване на строителството.

Това, което ви чака на Icon of the Seas, е първата по рода си композиция от най-хубавото от всяка почивка. Революционният транспортен съд предлага на всеки вид семейство и приключенец своята версия на най-хубавата фамилна почивка - от усамотение на плажа до бягство от курорта и премеждие в тематичен парк.

Новият круизен транспортен съд предлага всеобхватна гама от първокласни и обичани артикули в осем зони, което го прави идеалното място за бягство както за възрастни, по този начин и за родители, деца, баби и дядовци.

Между адреналиновите страсти на новия Остров на тръпката и ненадминатите способи за разформироване като новия Остров на разпускането и първокласния " квартал " на четири равнища Suite Neighborhood, почиващите, които се събират със фамилиите си или отпътуват с другари, ще имат всички способи да останат и да се забавляват по собствен метод.

Icon of the Seas ще плава целогодишно на едноседмични почивки в Източните и Западните Кариби от международната столица на круизите - ПортМаями.

Всеки круиз ще посещава най-високо оценената частна островна дестинация на Royal Caribbean - Perfect Day в КокоКей, Бахамите, както и комбинация от дестинации като Козумел, Мексико; Филипсбург, Сейнт Маартен; и Басетер, Сейнт Китс.
 

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР