Най-големият бургаски комплекс – Меден рудник, потъна в траур след

...
Най-големият бургаски комплекс – Меден рудник, потъна в траур след
Коментари Харесай

Бургаският „Меден рудник” потъна в траур: Емблематичният сервитьор Митко Мустака е издъхнал в болницата

Най-големият бургаски комплекс – „ Меден рудник ”, потъна в печал след гибелта на една от най-известните фигури в комплекса Димитър Стоянов, по прякор Мустака. 54-годишният мъж катастрофира на 10-ти август. Управляваният от него Мазда се вряза с гневна скорост в тролейбусен дирек на кръстовището на улиците „ Захари Стоянов ” и „ Въстаническа ” – на входа на комплекса. След зверския конфликт бургазлията, който живее в жк „ Меден рудник”, бе признат в болница „ Бургасмед” в тежко положение – с голям брой фрактури по цялото тяло. Въпреки напъните на лекарите да го стабилизират, Митко е умрял в лечебното заведение, оповестява Флагман.бг, базирайки се на свои източници.

Смъртта му безусловно покруси целия комплекс. Той е емблематична фигура в „ Меден рудник” и няма човек, който да не го познава. Митко от години работел в паметното заведение " Мерси " в жилищния комплекс. Бил един от най-хубавите и обичани сервитьори в бистрото. По непотвърдена информация във съдбовния ден той бързал за втора промяна.

" Беше прелестен човек, сътрудник и другар, беше душата на компанията. Никога няма да е същото без него. Всички скърбим за Митко, нека е на по-добро място ", споделиха близки на Димитър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР