Най-големият безплатен фестивал на София SOFIA SPARK FEST се провежда

...
Най-големият безплатен фестивал на София SOFIA SPARK FEST се провежда
Коментари Харесай

SOFIA SPARK FEST започна с изложбата PEOPLE OF SOFIA

Най-големият безвъзмезден фестивал на София SOFIA SPARK FEST се организира на 15, 16 и 17 септември на огромната поляна в Южния парк, видя HotArena .

500 светлини озариха Южния парк на старта на тридневния фестивал, който се организира за първи път под мотото „ Градът на е на всички “ . На първия образователен ден целодневната стратегия на SOFIA SPARK FEST бе открита с галерия на плана People of Sofia , която показва София посредством най-ценния й капитал – хората. 

Проектът оживя в 50 арт фотографии на огромната поляна в Южния парк, с цел да покаже вдъхновяващите лица и истории на София, които са неразделна част от живота на столицата. Проектът People of Sofia  събира и съхранява тези лица на града, които се запомнят с един взор, които бихме желали постоянно да срещаме, както и тези, които са шокиращо красиви или привлекателно плашещи. Изложбата „ People of Sofia “ ще въодушевява гостит е в трите дни във фестивала да опознаят себе си, запознавайки се с останалите и ще покаже града като пъзел от човешки истории.

На първия образователен ден програмата на SOFIA SPARK FEST ще предложи над 30 безвъзмездни интензивности за цялото семейство, измежду които най-забавния нов спорт – Bubble football, безвъзмездни занимания по Street и Breakdance, фото и коафьорски фотосесии.

За учениците и любознателни посетители на фестивала, в шатрата на риалити шоуто „ Фермата “ екипът на „ Българска история “ ще предложи интерактивен урок по история и съревнование с награди.

В 18.00 часа музикалната сцена ще открие певицата и водеща на фестивала Йоанна Драгнева . Йоанна ще изпее за първи път онлайн най-новия си денс сингъл – парчето „ Baby ”, по музика на DJ Rossko . На екран на сцената на SOFIA SPARK FEST почитателите ще видят премиерно и видеото към парчето, което е снимано на едно от най-красивите места в България – Хотнишки водопад, покрай Велико Търново.

Заедно с нея водещ на сцената ще бъде и Митко Павлов , който ще показа още една музикална премиера – дебютната авторска ария на Дара Екимова , която ще излезе на сцената на SOFIA SPARK FEST с парчето „ Луд ли си “ по музика на Кристиян Запрянов, Djane Monique и Светлин Къслев (автор на аранжимента).

Финалистите от най-гледаното музикално риалити у нас  - „ Гласът на България “ ще възпламенят искрата на положителното въодушевление на музикалната сцена. Явор Велчев, Яна Сабанова, Деа Майсторска, Никола Константинов и Радко Петков ще изпеят международни шлагери и авторски песни, а любимката на феновате Сара Сюзет ще пее за първи път в дует със своя наставник Поли Генова.

Поли е хедлайнер в музикалната стратегия в петък вечер, а в събота заран, дружно с продуцента и водещ на „ Фермата “ Андрей Арнаудов , ще открие почистването на Южния парк, което е част от най-голямата доброволческа самодейност у нас – „ Да почистим България “ на bTV Media Group.

SOFIA SPARK FEST се провежда под патронажа на кмета на София госпожа Йорданка Фандъкова и със съдействието на Столична община. Медийни сътрудници са bTV Media Group, webcafe.bg, chronicle.bg, BSS Media Group . Ментори и водещи на фестивала ще са Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Програмата и самодейностите на SOFIA SPARK FEST може да следите на www.sparkfest.bg и във Фейсбук.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР