Най-големият български производител на козметика излезе на свободния пазар на

...
Коментари Харесай

„АРОМА“ АД се довери на „ЧЕЗ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ“ ЕАД

Най-големият български производител на козметика излезе на свободния пазар на електрическа сила
ЧЕЗ Трейд България е първият снабдител електрическа сила на свободния пазар за най-големия производител на козметика в България „ Арома “ АД.

„ Професионализмът и партньорското отношение на специалистите от ЧЕЗ Трейд са главните доводи, които предопределиха нашия избор “, съобщи Димитър Луканов, изпълнителен шеф на Арома.

„ За нас е огромна отговорност и чест да приемем „ Арома “ АД в най-голямата балансираща група в страната. Това ще ѝ разреши да си обезпечи потвърдена непоклатимост на доставки и сътрудник за бъдещи планове за енергийна успеваемост “, сподели Владимир Дичев, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Трейд България.

„ Арома “ АД е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни обичаи в сектора. Компанията е добре позната на българския пазар, има богато продуктово портфолио и е одобрен експортьор за над 50 страни на пет континента. Основните ѝ индустриални действия са съсредоточени в производството на бои и други артикули за коса, пасти за зъби и разнообразни артикули за джука хигиена, артикули за кожа и измиващи артикули.

„ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД е измежду най-големите снабдители на свободния енергиен пазар в България. Дружеството е 100% благосъстоятелност на ЧЕЗ, а. с. и е част от ЧЕЗ Груп - водеща интегрирана енергийна компания, която е в топ на 10 енергийните компании в Европа. ЧЕЗ Трейд България е първият лицензиран търговец на електрическа сила на крайни клиенти в България от 2005 година Дружеството е водещ снабдител на свободния пазар на крайни клиенти и координатор на общоприета балансиращата група. За интервала 2006-2018 година ЧЕЗ Трейд достави 27 милиарда KWh на обща стойност 2.5 милиарда лева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР