Най-големите почитатели и акционери на Tesla се притесняват от колата,

...
Най-големите почитатели и акционери на Tesla се притесняват от колата,
Коментари Харесай

Apple пуска свои коли с батерии от ново поколение, в Tesla са притеснени

Най-големите фенове и акционери на Tesla се тормозят от колата, която Apple възнамерява да сътвори, счита анализаторът на Roth Capital Partners Крейг Ървин, представен от profit.bg.

„ Най-голямата опасност през идващите няколко години ще бъде стартирането на колата на Apple през 2024-а. Очаква се най-скъпата компания в света да стартира произвеждане на сред 10 и 20 хиляди автомобила, само че след това броя ще бъде увеличена. Технологичните варианти в колата ще са невероятни, сподели Ървин, който е един от песимистично настроените вложители по отношение на книжата на Tesla.

Спекулациите по отношение на колата на Apple се ускориха от края на 2020 година Смята се, че софтуерният колос ще стартира интензивно произвеждане след три години. Колата ще бъде задвижвана от нов тип батерия с дизайн от вида „ моноклетка “, имаща за цел да понижи разноските и да усили пробега.

Блогът MacRumors неотдавна разгласи, че по колата се работи, а в нея ще има много самостоятелни функционалности. В последните месеци основен чиновник на автомобилното звено на Apple напусна, с цел да се причисли към Ford, написа Yahoo Finance.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР