Най-големите чалга гърди са притежание на Юнона! Но не на

...
Най-големите чалга гърди са притежание на Юнона! Но не на
Коментари Харесай

7 бона за най-големите чалга бомби, дано не гръмнат!

Най-големите чалга гърди са владеене на Юнона! Но не на висшата римска богиня, а на едноименната не толкоз известна фолкпевица. По-рано през годината тя си подари нов силиконов бюст, доста по-едър от предходния й. И откри отличен мотив да го покаже. Още повече че се носи твърдоглав слух, че интервенцията е била рекордно скъпа - 7000 лв.. Цена, която е много над елементарната, научи HotArena.

В момента фолкаджийката е на отмора с щерка си Глория в Тайланд и жаркото слънце в азиатската страна я разсъблече. А Юнона от своя страна препоти почитателите си в обществените мрежи с горещи фрагменти. И отвя конкуренцията.

Дълги години Преслава се фукаше с най-големия чалга бюст, само че поради здравословни проблеми два пъти се оперира и за смут на феновете си го понижи фрапантно. И първото място в тази ранглиста за доста време остана овакантено, защото фолкаджийките са със подобен размер гърди. Но към този момент решителен водач е Юнона.

И до момента в който римската й предшественичка е богиня на брака, съпружеската обич, настойничка на омъжените дами, помагачка на бременните и родилките, настойничка на Рим и римската страна, то адашката й от България стяга нов видеоклип, в който да покаже големите бомби. А нашата Юнона няма проблем с голотата, откакто преди години се снима под душ без нито една дреха по себе си.

Преди това още няколко дни ще се наслаждения на почивката си в азиатската страна. На 17 ноември щерка й беше рожденичка. Затова Юнона избра да я зарадва с прекарване, което дълго ще помни. Двете дами споделиха вълнуващи мигове от пътешествието и с феновете в обществените мрежи, а фрагментите несъмнено будят интерес. В част от тях виждаме чалгарката измежду емблематични за страната забележителности, измежду които Кралският замък в Банкок. Този впечатляващ комплекс, който е бил формалната резиденция на кралете на Сиам от 1782 година до 1932 година, се състои от повече от 100 здания, ситуирани върху голяма повърхност. Островите Пукет и Пи Пи бяха последваща спирка в този другоземен тур, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР