“Най-доброто в теб” е най-новият роман на Колийн Хувър. С

...
“Най-доброто в теб” е най-новият роман на Колийн Хувър. С
Коментари Харесай

Най-доброто в теб - разтърсваща история за това, което се случва след щастливия край

“Най-доброто в теб” е най-новият разказ на Колийн Хувър. С него тя прави внезапен завой от нормалните си сюжети. Обикновено наблюдава пътя на двама души до по този начин стремежи благополучен край, само че в този момент авторката е решила да покаже какво се случва след него.

„ Проблемът е, че не е наложително любовта и щастието да вървят дружно. Едното може да съществува без другото. “

Kуин и Греъм се срещат при необикновени условия, а искрата на привличането пламва незабавно. Любовта им избуява и разцъфва, само че дали е задоволително издръжлива? Години по-късно, когато животът е сложил пред тях непредвиден проблем, двамата са се отдалечили, а пропастта посред им продължава да пораства. Съвършената им обич е подложена на тестване от несъвършения им брак.

Спомените, грешките и тайните, които са натрупали през годините, са на път да ги разделят. Едничкото, което е в положение да избави брака им, е същото, което би могло да направи разрива му безвъзвратен.

 книга ИК " Ибис "

В какво се трансформира любовта, когато е позагубила блясъка на новостта си, когато и двамата сте привикнали един с различен и сте не запомнили тогавашните обещания и силата на възприятията си?

Възможно ли е една голяма обич със напълно начало да оцелее цялостен един живот сред двама несъвършени хора?

Колийн Хувър разгласява първия си разказ през януари 2012 година От тогава всичките ѝ творби оглавяват класациите на „ Ню Йорк Таймс “ и се трансформират в интернационалните бестселъри, преведени на повече от 15 езика. Три следващи години (през 2015 година, 2016 година и 2017 г.) нейни книги печелят първо място в категория „ Романтика “ на Goodreads Choice Awards.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР