Най-добрият танцьор у нас Атанас Месечков ще зарадва любителите на

...
Най-добрият танцьор у нас Атанас Месечков ще зарадва любителите на
Коментари Харесай

Атанас Месечков с безплатен урок по танци на Sofia Fun Fest

Най-добрият танцьор у нас Атанас Месечков ще зарадва феновете на латино ритмите със специфичен безвъзмезден уъркшоп. Урокът ще бъде част от детския фестивал Sofia Fun Fest, който се завръща за трета поредна година с още по-заинтригуващa стратегия за дребни и огромни.
В рамките на феста, който ще се организира на 23 и 24 септември, с Наско ще имат опция да потанцуват освен най-малките, само че при предпочитание и техните родители, както и всички искащи. Той ще се качи на амфитеатралната сцена на Sofia Ring Mall, който са домакини на Sofia Fun Fest, в първия фестивален ден (23 септември) в 12:30 часа.
Преди това в програмата ще се включат неговите дребни възпитаници от школата за танци Mesechkov Dance School. Години наред танцовото учебно заведение удовлетворява всяка танцова фантазия на ученици си и подсигурява комплексното развиване на качества у дребни и огромни. Задоволява задачите на своите клиенти, без значение от техните желания в региона на танците. Чрез хубостта на танца Mesechkov Dance School сплотява социалност, професионализъм и спортно-културно образование на всички възпитаници. Графикът на школата можете да видите ТУК!

Станете и вие част от магията на танца, която доста постоянно един път пламнала, не угасва в никакъв случай! Заповядайте на 23 септември в Sofia Ring Mall, с цел да се включите в урока на Атанас Месечков!
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР