Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще стартира участието си на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще стартира участието си на
Коментари Харесай

Гришо чака корав съперник на старта в Синсинати

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започва присъединяване си на шампионата от сериите Мастърс в Синсинати с дуел против ветерана Фелисиано Лопес или младият корейски гений Хьон Чун.

Българинът е подложен под №7 в схемата и почива в първи кръг, а във втори чака спечелилия от конфликта сред Лопес и Чун.

Димитров попадна в долната част на схемата, където лидер още веднъж, сходно на Монреал, е Роджър Федерер. Двамата могат да се срещнат на четвъртфиналите.

Преди това обаче Григор ще би трябвало да свърши извънредно доста работа. Ако успее да започва с победа над един от двамата доста корави противници, в трети кръг му следва евентуален конфликт с един всред Беноа Пер, Хуан Мартин дел Потро, Томаш Бердих или квалификант.

В другата четвъртина в долната част са най-високо поставените играчи са Александър Зверев и Милош Раонич, които са евентуални противници на Федерер или Гришо на полуфиналите.

В горната част на схемата лидер е международният №2 Рафаел Надал. Испанецът ще има за противник Ришар Гаске или квалификант във втори кръг.

След това евентуални противници по пътя към финала са сънародника му Алберт Рамос-Виньолас, който започва с квалификант, или спечелилия от мача сред Райън Харисън и Жил Мюлер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР