Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пропусна възможността да спечели четвърта

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пропусна възможността да спечели четвърта
Коментари Харесай

Григор Димитров не успя да спечели трофея в Стокхолм

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров пропусна опцията да завоюва четвърта купа за сезона, откакто отстъпи във финала на шампионата в Стокхолм пред аржентинеца Хуан Мартин дел Потро с 4:6, 2:6.

Така Кулата от Тандил отбрани трофея си от предходната година и прекъсна серията от две следващи загуби от българина. За Григор обаче остава " утехата ", че в шведската столица завоюва нужните точки за присъединяване във финалния Мастърс в Лондон.

Първи сет

Григор Димитров изпита проблеми със сервиса още в първото си подаване, само че съумя да го завоюва, въпреки и мъчно. След това двамата тенисисти завоюваха идващите си подавания, с цел да се стигне до петия гейм, когато Дел Потро реализира пробив. Димитров не съумя да го върне, въпреки да стабилизира сервиса си и аржентинецът завоюва първия сет с 6:4.

Втори сет

Двамата тенисисти взеха първите си подавания, след което Дел Потро стигна до ранен пробив след несполучливо излизане на Григор на мрежата и непредизвикана неточност на българина. Григор беше покрай връщане на пробива в четвъртия гейм, само че не съумя да трансферира мрежата и след сбъркан ретур избави гейма за Дел Потро. В седмия гейм обаче аржентинецът реализира втори пробив и по-късно безпроблемно сервира за триумф в сета и мача.



Не, това не е Кама Сутра, а упавиштха конасана за начинаещи https://t.co/ala2aRKiar
— Списание SainsBeauty (@SainsBeauty) October 13, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР