Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и негови изпълнения от последния

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и негови изпълнения от последния
Коментари Харесай

Пълна доминация на Григор Димитров в 20-те най-добри изпълнения за месеца

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и негови осъществявания от последния месец попаднаха на няколко пъти в класацията на ATP за най-хубави удари през октомври. Цели 5 удара на българина попадат измежду общо 20-те определени.
Димитров взе присъединяване на два шампионата - ATP 250 в Антверпен, където игра полуфинал, и ATP 500 във Виена, където доближи четвъртфиналите. Хасковлията попсфс в още две разигравания от класацията, само че при тях печелившите осъществявания са на на противниците му Алекс Де Минор и Дан Еванс.
 След оспорвана борба Григор Димитров отпадна от шампионата в Австрия След оспорвана борба Григор Димитров отпадна от шампионата в Австрия
Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби от британеца Даниел Еванс в три сета 6:7(3), 6:4, 3:6 на 1/4-финалите н...
На 2-ро място е негов страховит ретур, който се трансформира и в уинър против Стефанос Циципас. Гришо се нагажда към неуместната топка и приключва съвършено. На 4-то място пък е подложен е минаващ бекхенд уинър отвън от позиция отвън корта против Де Минор.
Вижте кои са останалите и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР