Най-добрият ни тенисист Григор Димитров дари респиратори на Хасковската болница

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров дари респиратори на Хасковската болница
Коментари Харесай

„Шоуто на Николаос Цитиридис“: Григор Димитров дари респиратори на Хасковската болница

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров подари респиратори на Хасковската болница в борбата с ковид. От Калифорния първата ни ракета се включи извънредно в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Григор Димитров показа къде го е хванала карантината и по какъв начин тренира в комплекс в пустинята.

Снимка: bTV

" В момента единственото нещо, което ме кара да не преставам да бъда още по-позитивен, е това, че примерно ще има шампионати. Кога? Това не се знае. В момента това не е най-важното нещо. По-важното е да съхраним себе си, да бъдем положителни, което в действителност не е елементарно. Свикнали сме на друг метод на живот, което сега ни кара да узнавам нещо напълно друго нас за самите нас. Дори сега не мога да се погледна като тенисист, в случай че би трябвало да си призная ", показа ракета номер едно на България.

Григор Димитров насочи обръщение за единство.

Трите грации на художествената гимнастика – Невяна Владинова, Боряна Калейн и Катрин Тасева – разясниха отлагането на Олимпиадата в Токио. Момичетата демонстрираха, че даже и в домовете си съумяват да се поддържат в отлична форма, а Катрин Тасева призна за пръв път, че към този момент не сгодена, а е сама.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР