Най-добрият ни професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев разкри,

...
Най-добрият ни професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев разкри,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев съобщи новина, която цяла България чака, и направи скандално разкритие за двубоя с Фюри

Най-добрият ни професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев разкри, че идващият му мач ще бъде през месец март следващата година в Лас Вегас или Ню Йорк. Официалният кандидат за Световната купа на Международната боксова федерация добави, че може да победи първенеца Антъни Джошуа когато и да е.

" Чикаго не отпада като вид. Знаете, че върша всичко допустимо, с цел да се удрям пред българска аудитория ", сподели той пред Канал 3. 

Противникът към момента не е явен за дуела през март. През 2019г. има късмет за дуел с Антъни Джошуа. Аз съм подготвен във всеки един миг да се изправя против него и да го победя. Аз също съм млад. Имам доста мощ и сила, натрупах опит. Добивам от ден на ден мощ, съгласно мен на него това му е максимума. Времето върви в моя изгода. Ще победя Джошуа, ще видите, аз ще съм този, който ще му нанесе първата загуба.

Относно мача ми с Фюри. Мисля, че типично по български ние бяхме доста гостоприемни към него и щаба му. А те вършиха " цигански " номера ", разяснява Кобрата, който направи и скандалното ненапълно разобличаване, че е заложил пари на мача си - " Заложих за себе си против Хюи и завоювах 100 хиляди. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР