Най-добрият български тенисист и номер три в световната ранглиста Григор

...
Най-добрият български тенисист и номер три в световната ранглиста Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров в прегръдката на Каролина Плишкова в Бризбейн

Най-добрият български тенисист и номер три в международната класация Григор Димитров се оказа в прегръдката на Каролина Плишкова.

Двамата настоящи първенци от тенис шампионата в австралийския град Бризбейн направиха стилна фотосесия малко преди началото на конкуренцията за 2018 година

В събота те участваха в тегленето на жребия, където се забавляваха.

Доброто им въодушевление се придвижи и часове по-късно, когато чехкинята и българинът оставиха за малко екипите и ракетите и ги замениха с елегантни облекла.

Сесията беше направена в залите на кметството в австралийския град, където ще има банкет по случай Нова година.

Григор Димитров е лидер в схемата и ще пропусне първия кръг. Скоро той ще научи противника си за втория кръг, като ще излезе на корта на 3-ти или 4 януари против австралиеца Джон Милман или почнал от квалификациите играч.

Забавленията за Григор продължиха и след фотосесията с Плишкова.

Покрай Деня на детето в Австралия той се срещна със супергерои на корта. Позира самичък с тях, а също по този начин в компанията Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса и своя другар в АТП тура и вяра на домакините Ник Кириос.

" Ако Григор Димитров беше супергерой, кой щеше да бъде? ", запита в обществените мрежи АТП и разгласява фото на българина с някои от рисуваните герои.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР