Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе в четвъртък вечер

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе в четвъртък вечер
Коментари Харесай

Григор Димитров и Серундоло закриват програмата на централния корт в Куинс в четвъртък

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще изиграе в четвъртък вечер (22 юни) мача си от втория кръг на главната скица на шампионата на трева от сериите АТР 500 в Куинс, стана ясно от оповестената стратегия за на следващия ден.

Съперник на българина в борбата за място на четвъртфиналите ще бъде поставеният под №8 Франсиско Серундоло от Аржентина, а дуелът бе подложен финален в програмата на централния корт, където срещите стартират в 14.00 часа българско време.

Досега Димитров и Серундоло в никакъв случай не са изправяли един против различен, а първият им двубой ще стартира веднаха след края на мача сред Карлос Алкарас и Иржи Лехечка от програмата за утрешния ден.

В шампионата до този миг Григор Димитров към този момент записа три безответни победи без изгубен сет, като първо се оправи в квалификациите с Александър Вукич и Артур Риндеркнех, а през вчерашния ден надигра и Емил Руусувуори в среща от първия кръг на главната скица.

Междувременно Франсиско Серундоло стартира непосредствено от същинската фаза на шампионата и в единствения си мач дотук победи квалификанта от Съединени американски щати Томи Пол със 7:6(2), 4:6, 6:4.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР