Най-добрият български тенисист Григор Димитров сечели току-що първия сет на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров сечели току-що първия сет на
Коментари Харесай

Григор стартира слабо срещу Гофен, но се пребори лъвски за първия сет

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сечели преди малко първия сет на дуела от втория кръг на Мастърса в Париж против Давид Гофен.

``
реклама

Мачът не стартира добре за нашето момче, защото белгиецът съумя да го пробие рано-рано за 2:1. Хасковлията обаче се оправи и върна пробива за 3:3, а при 6:5 в своя изгода записа втори брейк против своя противник и по този начин завоюва първия сет.

До секунди стартира втория сет.

Първата ракета на България преодоля представителя на домакините Юго Юмбер през вчерашния ден и по този начин си уреди поредна среща с Гофен, която е девета посред им. В осемте мача между тях до този миг хасковлията има сериозен превес. Той е записал цели седем триумфа против единствено един за белгиеца. Последната победа на Григор над Гофен бе през предходната година на шампионата в Монте Карло. Най-значимата обаче бе през 2017 година в Лондон, когато българинът надви над днешния си противник във финала на Nitto ATP Finals със 7:5, 4:6, 6:3 и завоюва най-голямата купа в кариерата си до този миг.

Димитров се намира в горната половина на таблицата и в случай че успее да в профил Гофен през днешния ден, то в третия ще срещне Доминик Тийм, който победи Милош Раонич. Най-голямата изненада до момента в Париж е отпадането на Данийл Медведев, който бе в същата четвъртина.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР