Най-добрият български тенисист беше замесен от различни спекулации и слухове

...
Най-добрият български тенисист беше замесен от различни спекулации и слухове
Коментари Харесай

Замесиха Гришо в голямата трагедия със Сабаленка и починалия ѝ бивш. Ето каква е истината

Най-добрият български тенисист беше забъркан от разнообразни спекулации и клюки в огромната покруса със гибелта на някогашния беларуски хокеист Константин Колцов, който преди няколко дни падна от висок хотелски етаж в Маями и новината раздруса света на спорта.
Счита се, че Колцов е дошъл в американския град, с цел да опита да си върне сърцето на международната №2 в женския тенис Арина Сабаленка, а откакто схванал, че тя към този момент има нов мъж в живота си, решил да се самоубие. Това евентуално е било кратковременен ентусиазъм на безрасъдство, защото някогашният хокеист е имал проекти за бъдещето – резервирани хотелски стаи в разнообразни точки на света, както и прелиминарен контракт за треньор на Динамо (Минск) от Континенталната хокейна лига, предава Блиц спорт.
В първото си изказване след нещастието 25-годишната беларуска спортистка призна, че е била разграничена с някогашния хокеист и към този момент има нов другар.
Веднага се появиха клюки, че евентуално името на новото гадже на Сабаленка е Григор Димитров. Авторите на тези спекулации вършат връзка с обстоятелството, че двамата тенисисти пътуваха дружно от Индиън Уелс до Маями с частен аероплан.
Тези клевети бяха изрично разсеяни от известния тенис публицист Крейг Шапиро с обява в обществената мрежа Х.
„ Потвърдено е от доста осведомени със обстановката. Константин Колцов в действителност към този момент не е бил гадже на Арина Сабаленка. Още на шампионата в Индиън Уелс тя е била с новия мъж до себе си. Той е пътувал с нея и Григор Димитров на частния полет. Изглежда Колцов е дошъл в Маями, с цел да опита да възвърне връзките си с Арина “, написа журналистът в някогашния „ Туитър “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР